Renovació del Certificat

IMPORTANT: si vostè va sol.licitar el seu certificat de persona física i es va registrar en una oficina de registre abans de l' 1 de març, ha de descarregar-ho en aquesta altra aplicació.

Com puc saber quan caduca el meu certificat?

El procés de renovació del Certificat de Persona Física consisteix en tres passos que han de fer-se en l'ordre assenyalat:

  1. Consideracions prèvies i configuració del navegador. Per evitar problemes a l'hora de renovar el certificat, consulti aquest apartat i segueixi les instruccions indicades.
  2. Sol·licitar la renovació. Asseguri's de tenir preparat el seu Certificat FNMT de Persona Física en l'equip des del qual vol sol·licitar la renovació. Al final d'aquest procés li enviarem un codi de sol·licitud que necessitarà per poder descarregar el Certificat renovat.
  3. Descarregar el certificat. Fent ús del codi de sol·licitud que li hem remès al seu compte de correu electrònic, des d'aquí podrà descarregar i instal·lar el Certificat renovat.

RECOMANACIÓ: Còpia de seguretat del Certificat. Després de descarregar el Certificat, recomanem a tots els usuaris que en facin una còpia de seguretat en un dispositiu d'emmagatzematge extern.

Si està interessat a adquirir una targeta o un USB criptogràfics de la FNMT, entri a la nostra CATÁLOGO DE SERVICIOS

IMPORTANT:

Si el Certificat que ara vol renovar el va obtenir identificant-se amb un altre certificat digital o ja va ser renovat anteriorment, no podrem emetre-li'n un de nou si no acredita la seva identitat presencialment en una de les nostres Oficines de Registre. En aquests casos, per sol·licitar el Certificat consulti l'apartat Obtenció del Certificat amb programari.

Fecha y Hora Oficial

 

 

Información Destacada

Ir a la página de Configuración del navegador para obtener o renovar el Certificado.

Saber más sobre Exportación / Importacion en Preguntas Frecuentes.

Soporte Técnico