Obtenció del Certificat amb programari

El procés d'obtenció del Certificat amb programari (com a arxiu descarregable) es divideix en quatre passos que cal fer en l'ordre assenyalat:

  1. Consideracions prèvies i configuració del navegador. Per evitar problemes a l'hora de sol·licitar o descarregar el certificat, consulti aquest apartat i segueixi les instruccions indicades.
  2. Sol·licitud del Certificat via Internet. En acabar el procés de sol·licitud, vostè rebrà al seu compte de correu electrònic un codi de sol·licitud que li serà requerit en el moment d'acreditar la seva identitat, i posteriorment a l'hora de descarregar el certificat.
  3. Acreditació de la identitat en una Oficina de Registre. Un cop completada la fase anterior, i quan estigui en possessió del seu codi de sol·licitud, per continuar el procés haurà d'acreditar la seva identitat en una de les nostres Oficines de Registre.

    Per a la seva comoditat, pot fer ús del nostre servei de localització de les OFICINES MÉS PROPERES.

    NOTA: en les oficines de la AEAT es requereix cita prèvia. Pot trobar l'enllaç en  www.agenciatributaria.es

  4. Descarga de su Certificado de Usuario. Un cop hagi acreditat la seva identitat en una Oficina de Registre, des d'aquí podrà descarregar i instal·lar el certificat fent ús del seu codi de sol·licitud.

RECOMENDACIÓ: Còpia de seguretat del Certificat. Després de descarregar el Certificat, recomanem a tots els usuaris que en facin una còpia de seguretat en un dispositiu d'emmagatzematge extern.

Si està interessat a adquirir una targeta o un USB criptogràfics de la FNMT, entri a la nostra Catàleg de serveis

Fecha y Hora Oficial

 

 

Información Destacada

Ir a la página de Configuración del navegador para obtener o renovar el Certificado.

Saber más sobre Exportación / Importacion en Preguntas Frecuentes.

Soporte Técnico