Obtenció del Certificat amb DNIe

Si disposa d'un DNIe vàlid i no revocat, podrà obtenir el seu Certificat de Persona Física sense necessitat de desplaçar-se a una Oficina de Registre per acreditar la seva identitat.

El procés d'obtenció del Certificat de Persona Física es divideix en tres passos que han de fer-se en l'ordre assenyalat:

  1. Consideracions prèvies i configuració del navegador. Per evitar problemes a l'hora de sol·licitar o descarregar el certificat, consulti aquest apartat i segueixi les instruccions indicades.
  2. Sol·licitud amb Certificat. Asseguri's de tenir un certificat vàlid amb què identificar-se per sol·licitar el seu Certificat de Persona Física. Al final d'aquest procés li enviarem per correu electrònic el codi de sol·licitud; el necessitarà per poder descarregar-se el certificat.
  3. Descàrrega del Certificat de Persona Física. Fent ús del codi de sol·licitud que li hem remès al seu compte de correu electrònic, des d'aquí podrà descarregar i instal·lar el seu certificat.

RECOMANACIÓ: Còpia de seguretat del Certificat. Després de descarregar el Certificat, recomanem a tots els usuaris que en facin una còpia de seguretat en un dispositiu d'emmagatzematge extern.

Si està interessat a adquirir una targeta o un USB criptogràfics de la FNMT, entri a la nostra CATÁLOGO DE SERVICIOS

Fecha y Hora Oficial

 

 

Información Destacada

Ir a la página de Configuración del navegador para obtener o renovar el Certificado.

Saber más sobre Exportación / Importacion en Preguntas Frecuentes.

Soporte Técnico