Obtenir el certificat software (AP)

El procés d'obtenció del certificat software (com a fitxer descarregable) d'usuari es divideix en quatre passos que s'han de seguir en l'ordre indicat:

  1. Configuració del navegador. Per evitar problemes a l'hora de sol•licitar/descarregar el certificat, consulti aquest apartat o segueixi les instruccions que assenyalem.
  2. Sol•licitud del certificat a través d'Internet. Quan finalitzi el procediment de sol•licitud, vostè obtindrà un codi que haurà de presentar en el moment d'acreditar la seva identitat i posteriorment en el moment que descarregui el certificat.
  3. Acreditació de la identitat en una oficina de registre. Per acreditar la seva identitat s'ha d'adreçar únicament a l'oficina de registre habilitada pel seu organisme per registrar certificats de l'administració pública
  4. Descàrrega del certificat d'usuari. Aproximadament dues hores després d'haver acreditat la seva identitat en una oficina de registre fent ús del codi de sol•licitud obtingut en el pas 2, es podrà descarregar el seu certificat des d'aquesta pàgina web entrant a l'apartat Descàrrega del certificat.

RECOMENDACIÓ: Còpia de seguretat del certificat.Un cop obtingut el certificat d'usuari, ja en pot fer ús amb el mateix equip i navegador amb el qual ha seguit el procés. Això no obstant, és altament recomanable que l'usuari faci una còpia de seguretat en un suport extraïble. Recordi que quan en faci la còpia de seguretat el sistema li demanarà una contrasenya per protegir el fitxer. Ha de conservar el fitxer i la contrasenya perquè en el futur els haurà de fer servir per poder utilitzar el certificat.

Fecha y Hora Oficial

 

 

Información Destacada

Soporte Técnico

Soporte Técnico